fredag 19 oktober 2007

Haris kommentarer

Med ojämna mellanrum får jag kommentarer på min blogg från en person som kallar sig för "Hari". Oftast använder han sig av olika former av invektiv, eller försöker hitta på raffinerade påhopp på bloggaren eller någon annan som kommenterat. Förutom här i min blogg har jag observerat att han skrivit kommentarer både hos Jens, Jocke och Embryo. Alltså tre andra bloggare som jag länkar till.

Hari fascinerar mig. Dels för att han är ganska ambitiös. De flesta som surfar runt för att skriva snuskiga ord på bloggar brukar välja stora och välbesökta forum, där de får många läsare direkt. Det får liksom större effekt. Dessutom brukar de nöja sig med att kommentera det översta inlägget i varje blogg.

Men inte Hari. Han gillar de små bloggarna, och han verkar faktiskt läsa inläggen. Han kan bläddra ner ett par tre inlägg, och sedan skriva en kommentar som tyder på att han trots allt har åtminstone skummat genom innehållet. Det är tufft.

Hari, kan du inte ge dig till känna? Skriv ett mail till mig, så kanske vi kan lära känna varandra. Resa till alperna ihop, käka middag, eller åtminstone träffas då och då och säga fula ord. Det här kan vara början på något stort!

2 kommentarer:

hare sa...

Ja har enb log

http://hariiiiii.blogspot.com/

Anonym sa...

hallå ja har skrivt en blog !!

http://hariiiiii.blogspot.com/

http://hariiiiii.blogspot.com/