söndag 26 augusti 2007

Läsning för en vecka framåt

Jag ska ha en så kallad bloggsemester. Det är vad man kallar det när man inte kommer att skriva något nytt på en stund. Det kan vara olika lång tid, och bero på olika saker. Antingen har man tröttnat på att blogga, eller så har man väldigt mycket att göra en tid, eller så kommer man av någon anledning ha svårt att få till bloggningen.

I mitt fall handlar det om att jag i en veckas tid inte kommer att ha tillgång till vare sig dator eller internet. Och då blir det som det blir.

Men för att inte lämna er läsare helt lottlösa tänkte jag tipsa om lite läsning medan jag är borta. Något säger mig nämligen att flera av er inte har läst allt som finns i mitt bloggarkiv. Då kan ni passa på nu, och jag gör det lätt för er:

Mina personliga favoriter
- Die Hard II (Oliver Stone NBK-remix)
- Atenmannen och jag
- Tsunamimannen

För dig som vill lära känna mig bättre
- Bjuda på sig själv - laget runt
- Hemstad - bliv som du var
- Vägarna till musiken

För dig som vill ha något lättsamt, och kanske till och med roligt
- Komma rätt!
- Tusenlappar att tjäna!
- Författartips

För dig som har läst allt, och vill ha en länk till något annat än den här bloggen
- Embryo (Mycket läsvärd blogg.)
- Allmusic.com (Vanebildande läsning om musik man gillar.)
- Lagen.nu (Alla Sveriges lagar. Oerhört fascinerande.)

2 kommentarer:

Camiseta Personalizada sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Mårthen sa...

Me habla no espanol at all. Muchos gracias for your commentas. Please ask no more. Dogs runnning around barking. I don't like it. Adios.