torsdag 3 april 2008

Tre saker man kan äta som gör att kisset luktar spännande

1. Kalaspuffar. En ganska söt doft, och inte alls oangenäm. Rekommenderas.
2. Sparris. Luktar väldigt speciellt. Inte riktigt som sparris, utan lite mer strävt. Inget jag rekommenderar, men om ni inte har provat bör ni i alla fall göra det.
3. Penicilin. Varierar lite beroende på sort. Själv har jag störst erfarenhet av Kåvepenin. Det blir en ganska obehaglig doft, som dessutom blir ännu värre när man mår dåligt och är sjuk. Rekommenderas inte.

Fyll gärna på med dina egna erfarenheter.

6 kommentarer:

Cissi sa...

(Tänkte bara tipsa om, utifall du inte redan sett det, vilket du antagligen har, men man vet aldrig, och det vore ju dumt om du missade det, att du är med i dagens DN :) En liten notis i 'På stan' var det minsann. Då kände jag mig nästan känd, för jag läser ju trots allt din blogg. Hmm..)

Mårthen sa...

Ha ha. Tack för tipset! Klipp ut notisen och sätt den på kylskåpet. Jag lovar att göra det samma om det står om dig i tidningen!

Mickey J Barczyk sa...

Överdrivet mycket vitamin C i tablettform - då luktar det vitamin C i kissform. Jag gillar lukten som fan, och färgen blir så där starkt gul. För jävla härlig färg.

isabelle sa...

den där med kalaspuffar va ny för mig, men de andra två känns uttjatade.

Johan sa...

Kalaspuffarna är ju gamla, men de andra var nya för mig ;D

Anonym sa...

Hälsans B-vitaminer (finns på en lila burk) ger ett neongulaktikt kiss. Tyvärr kommer jag inte ihåg om det luktar också.